Orgasme


                                          OrgasmeOrgasme er noget meget smukt, vi mennesker kan opleve alene eller sammen med en partner. Her taler jeg ikke om den orgasme, vi opnår gennem friktion/stimulering af klitoris og penis, men en fuld kropsorgasme. Og det er ikke kun gennem sex, en sådan orgasme kan opleves.


Vi har mange sanser, der kan være en dør til at opleve en kropsorgasme. Når vi ikke er afslappede, er vi heller ikke opmærksomme på at sanse.

Kroppen er et stort sanseorgan, derfor er det ikke kun gennem friktion af kønsdelene, vi kan opleve orgasme. Alt, hvad der berører vores krop gennem sanserne, så som musik, mad, skønhed, bevægelse og berøring, kan give orgasme.


Jeg oplever ofte, at mennesker er bange for at nyde og give sig hen. Det gælder begge køn. Det er som om, der sidder en eller anden inde i hovedet på dem, og fortæller, at nydelse er en synd og forbudt.

Vi skal væk fra sindet og disse tanker og ind i dyb afslapning med fokus på vores sanser for at opleve nydelse og kropsorgasme. Jo mere, vi giver os hen til nydelsen, jo mere slipper vi kontrollen, og når den slippes, opstår orgasmen. For at kunne slappe helt af i kroppen, skal vi igennem dybe spændinger.


De fleste mennesker lever med spændinger i kroppen. Vi har lært os at holde facaden, trække maven ind og brystet frem. Det er ren kontrol og ingen afslapning. Mange er ikke bevidste om denne kontrol, fordi den er så integreret i vores system og ligger som et dybt mønster mere eller mindre ubevidst. Et mønster vi sikkert har haft, fra vi var børn.

For de fleste mennesker skal der derfor lidt mere til end siddende meditation for at løsne op for dybe spændinger, der blokerer for vores livskraft (lifejuice).


Der er flere metoder, der kan hjælpe med at løsne op for disse spændinger. Jeg har selv været igennem mange tantriske øvelser, intensiv vejrtrækning, body de-armorering, tantramassage, frigørende dans og dynamisk meditation for at komme dertil, hvor jeg er i dag. Jeg kan gennem sanserne opleve orgasme, hvor som helst og når som helst, jeg ønsker det.