Sessioner for kvinder

Sessioner for kvinder


Vi kvinder har mange spændinger i underlivet. Måske har vi mere end en gang givet efter for mandens lyst til sex, uden at vi selv havde lyst, eller vi har ikke været afslappet nok til at tage imod ham.

Når vi ikke er afslappede og åbne, spænder vi i underlivet og den orgasmiske energi kan ikke flyde frit.

Vi mister både kontakten til os selv og vores partner, og sex bliver mekanisk i stedet for at være dyb og inderlig. Gennem tantramassage får du løst op for spændingerne. Både i din yoni og i resten af kroppen. Du lærer at give slip, og give dig hen og tage imod. Det vil også afspejle sig i andre aspekter af dit liv.

Jeg tilbyder en dybdegåenede og omsorgsfuld healende tantramassage. Massagen er meget blid, stille og sensuel og intim. Den kan være intens, da undertrykte følelser kan komme op og måske åbner du op for en dybere længsel. 
 I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret, og dermed frigøre den seksuelle energi. 
Du er nøgen men tildækket under massagen hvor jeg anvender varm kokos/mandel olie. Massagen foregår på briks. 

Udover at nyde og give dig hen, kan du opnå opnå dyb healing, større bevidsthed og kontakt til din autentiske kraft.  


I tantramassagen har jeg fokus på at hjælpe dig til at åbne de steder i kroppen, hvor energien er blokeret, og dermed frigøre den seksuelle energi. 

Den er kraftfuld. Når den slipper, er det som bølger af velvære og nydelse der flyder gennem kroppen og giver dig kontakt til hjertet. Jeg kalder det indre orgasme. En orgasme du kan opnå, uden stimulering af yoni.

For at opnå den form for orgasme, kræver det at du er i afspændt og i dyb afslapnin. 

 Coaching/berøring


De fleste af os kvinder lever i en travl hverdag. Vi stresser og prøver at holde styr på det hele. Vi bliver kontrollerende og hårde og mister kontakten til kroppen og den feminine energi. Vi har glemt vores indre sensuelle kvinde. Hende der er blød, feminin, sårbar og hengivende. Men hun er der og hun længes efter at give slip og komme frem. 

Med min kvindelige visdom og intuition, guides du til at få kontakten til hende igen.


Tantra massage 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes